پیشینه تحقیق رضایت جنسی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق رضایت جنسیپیشینه تحقیق رضایت جنسیمبانی نظری رضایت جنسیتحقیق رضایت جنسیپیشینه رضایت جنسیرضایت جنسیمبانی رضایت جنسیرضایتجنسی-------
پیشینه تحقیق رضایت جنسی
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 30
حجم فایل: 72
قیمت: 44869 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 30
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
قسمتی از متن:
رضایت جنسی
ازلحاظ لغوی واژه رضایت جنسی به احساس خوشایند فرد از نوع رابطه جنسی اطلاق می گردد . در واقع رضایت جنسی شامل رضایت جنسی فرد تا رسیدن به اوج لذت جنسی است( اسپنس ، 1991 ، به نقل از شاه سیاه و همکاران ، 1388 ) .
رضایتجنسی نیز به طرق متفاوتی تعریف شده است به طوری که هزاران زن در گزارش طبیخود آن را توانایی دسترسی به ارگاسم در هر زمانی که اراده نمایند ذکر می کنند . برخی رضایت جنسی را صادق بودن و پاسخ موثر ناشی از ارزیابی مثبت ومنفی زوج ها در روابط جنسی می دانند (مدانلو،ضیایی و ربیعی ،1384).
نیکولز(2005، به نقل از بخشایش و مرتضوی، 1388) تکالیفی را برای رسیدن به مرحلهی توافق در روابط زناشویی بیان می کند که یکی از آنها برقراری رابطه ی جنسی ارضا کننده برای هر دو طرف است . در واقع، ارضای درست غریزه ی جنسی یکنیاز طبیعی است که باید به آن پاسخ داده شود وگرنه ممکن است پیامدهای منفیهمچون بیماریهای روانی و جسمی را به دنبال داشته باشد (بخشایش و مرتضوی ،1388).
رضایت جنسی تنها لذت جسمانی نیست و شامل کلیه احساسات باقی مانده پس از جنبه های مثبت و منفی ارتباط جنسی می شود ( مکانیل ، 2006 ،به نقل از شاه سیاه و همکاران، 1389 ).
بارینتوس ( 2006) معتقد است که از میزان رضایت جنسی زوجین می توان، به عنوان وسیله ی اندازه گیری تعاملات آنان استفاده نمود. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که زوج ها بالقوه و پنهانی تعارضاتی پیرامون مسایل جنسی دارند اما آن را بعنوان یک راز تلقی کرده و از بیان آن اجتناب می نمایند ( اسپوتن ، 1996، لارسون ، 1998، سیمون، گاگنون 2000، متز، 2005 به نقل از کرو ، 2007 ).
کارشناسان ایرانی معتقدند، 50 تا 60 درصد طلاقهای صورت گرفته به علت مشکلات و اختلالات
جنسی است (فروتن، 1386). به نظر می رسد بسیاری از زوج های ایرانی از نارضامندی جنسی رنج
می برند اما از مطرح نمودن و صحبت کردن درباره ی آن احساس شرم و گناه می نمایند و از تاثیر
آن بر عدم رضایت زناشویی و در نتیجه عدم رضامندی از زندگی خود غافلند.( به نقل از هنرپروران و همکاران، 1389 ).